Barion Pixel
04

Bullet Journal
kiegészítők

Tervezés új megközelítésben...
Akár arra van szükséged, hogy jobban kézben tartsd a teendőid listáját, akár arra, hogy egy olyan eszközt találj, amely segít a kikapcsolódásban, egy napló segíthet. A Bullet Journal olyan mint egy új szintű napló, amelybe nem csak írni, hanem rajzolni is lehet.

Mi is a
Bullet journal?

Napirend, napló és írásbeli meditáció egyaránt. A Bullet Journal vezetése az életed koordinálásának káoszát egy olyan racionalizált rendszerré alakítja, amely segít produktívabbnak lenni és elérni személyes és szakmai céljaidat. A napi vagy heti teendők, a havi naptár, a jegyzetek, feladatok, teendők a hosszú távú célok, kívánságok és még sok minden más… 

A BuJo teljes mértékben az életedre szabható.

Alap esetben egy BuJo napló egy teljesen üres pontrácsozott lapokat tartalmazó „füzet” melyet saját kezűleg írva, rajzolva töltesz fel tartalommal. A mai rohanó világban ez sokaknak túl időigényes, egy részét szívesen kiváltanák valamilyen gyorsabb, egyszerűbb megoldással. 

Ehhez találsz letölthető és nyomtatható kiegészítőket a webshopban, melyet akár matricára nyomtatva könnyen felhasználhatsz saját Bullet Journalod elkészítéséhez. 

Nagy felbontású, kiváló minőségű pdf fájlok A4 méretben, nyomtatáshoz optimalizálva.

Kíváncsi
vagy?

Csak egy „gyors” próbát szeretnél? Esetleg nem vagy biztos a minőségben? Kérj ingyenes próba oldalt. 

Kipróblálom, kérem az ingyenes oldalt: