Barion Pixel

Digitális Heti tervező naptár 2024. teljes év – több színben

TÖBB SZÍNVÁLTOZAT! 7DB KÜLÖNBÖZŐ HÁTTERŰ LETÖLTHETŐ FILE

A teljes 2024-es évet magába foglalaló Digitális Tervező naptár. Éves, havi és heti nézet. A heti nézeten belül napokkal. 12x havi nézet, 52x heti nézet külön oldalon + éves naptár oldal. Linkelt oldalaknak köszönhetően a dokumentum bármely részéről egy kattintással elérhető a kívánt hét vagy hónap.

 

2990 Ft

Digitális Heti tervező naptár 2024. teljes év – több színben

SKU DP-001-01-23-1 Kategória

Leírás

Arra van szükséged, hogy jobban kézben tartsd a teendőid listáját? Szereted a heti feladatokat előre megtervezni, meghagyva a változtatás lehetőségét? Akkor neked készült ez a teljesen új megközelítésű heti naptár. Vannak feladatok melyeket nem szeretnél vagy nem tudsz egy konkrét naphoz rendelni, de a héten el kellene végezned? Ezeket a bal oldalon rendszerezheted, míg az adott naphoz rendelt események a jobb oldalon jeleníthetők meg. Digitális pdf dokumentum melyet erre alkalmas alkalmazásba (GooNotes, Noteself, stb) betölthetsz és ezáltal a tableteden egy hagyományos tervező naptárt kapsz mégis digitális formátumban.

Kinyomtatva tulajdonképpen egy hagyományos határidőnaplót kapunk egy új formában. A teljes 2023. évet magába foglaló 12x havi nézet, 52x heti nézetkülön oldalon + éves naptár oldal. Linkelt oldalaknak köszönhetően a dokumentum bármely részéről egy kattintással elérhető a kívánt hét vagy hónap. Az általam egyedileg készített nagy felbontású digitális pdf fájlok, vékony vonalakat tartalmaznak oldalanként A4 méretben. Kérés esetén minta oldalt küldök szívesen a végleges pdf formátumban. Jelen termék összesen 65 db A4 méretű oldalt tartalmaz pdf formátumban. Használatához és a megfelelő nyomtatáshoz Adobe Acrobat Reader ajánlott.

!!! Csak digitális termék, fizikai termék nem kerül elküldésre !!!