Barion Pixel

Életkerék – kulcsfontosságú területek követése

Életkerék – Level 10 Life – kulcsfontosságú területek követése és célok meghatározása. Letölthető, nyomtatható és lefűzhető digitális (pdf) termék.

499 Ft

Életkerék – kulcsfontosságú területek követése

SKU DP-002-04 Kategóriák ,

Leírás

A Level 10 Life módszer azt javasolja, hogy életünk főbb kulcsterületeire határozzuk meg a víziónkat, céljainkat (milyennek képzelünk el egy egytől tízes skálán pl. a tizes párkapcsolatot, stb), határozzuk meg azokat a kulcsfontosságú szokásokat, amik minden nap közelebb vihetnek minket a víziónkhoz, és készítsünk egy szokásfigyelő táblázatot, amiben rendszeresen feljegyezhetjük, hogy tettünk-e azért, hogy a kulcspontok mentén egy-egy lépéssel közelebb juthassunk a Level 10 életünkhöz.

A4 mérthez igazítva egy lapon kinyomtatva kettő A5 méretre vágható vagy egyben is felhasználható, beilleszthető.
Egyedileg készített nagy felbontású digitális pdf fájlok, vékony vonalakat tartalmaznak, eleve A4 méretben, hogy csak nyomtatni kelljen. A minőség garantálja a felhasználás élményét.
Jelen termék 1db 7 oldalas A4 méretű pdf fájlt tartalmaz a módszer rövid leírásával és kis mértékben különböző változatokkal, hogy mindenki a saját igényéhez illőt ki tudja választani. Használatához Adobe Acrobat Reader ajánlott.

!!!Csak digitális termék fizikai termék nem kerül elküldésre!!!

A megvásárolt termékek szerzői jogvédelem alatt állnak, csak személyes használata engedélyezett! Bárminemű további felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül szigorúan tilos. Kérlek ezt figyelembe véve használd fel.